Teşekkür etti: 9
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
|
|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız mazlum |
|
|
|
|
|
Senin bu teslimiyetci zihniyet degilmi, Kombassan lari, Endüstri leri, Kübra lari, vb. doguran. Bizim kuskularimiz bosuna degildir. Müslüman holdinglerin yanisira müslüman hayir kurumlarina hayir ve sadaka kisvesi altinda para toplayip bir kismini ceplerine cuvallamadilarmi. Buna ismini anmak istemedigim Islami cemaatlerdende zikredebilirsin. Müslümanlar bu teslimiyetci zihniyet ile daha cok cekeceklere benziyor. Ben bu devirde özellilkle müslümanlara elestirel yaklasilmasini düsünüyorum. Cünki bunlarin zararlari sadece müslümanlara degil ayni anda Islam dininede büyük zararlar verilmekte ve müslümanlarin adi kötüye cikmakta. Simdiye kadar her müslümanim diyene gözü kapali güvenildi. Sizler gecmisten tecrübe edinmediyseniz bu tavrinizi sürdürebilirsiniz. |
|
|
|
|
...
Ha sen desene Mazlum efendi “ benim derdim başka, şu andını anmak istemeğim cemaatlerle diye..!“… her bayram güncelleme şu olayları, güncelleme mazlum Efendiii …!
Görünürde, canımıza kastedilince tek bir milletiniz,..Ama içerikte , türkü kürdü,ermenisi, örtülü-örtüsüz-türbanlısı, kadını erkeği, üniversiteli liseli, partisi pırtısı akpli mhpli chplisiyle özelliklede cemaatiyle- tarikatıyla dini konularda ayrı gayrı bir milletiz …kısaca örnek bi sınıfçı ülkesiyiz (ya da milliyetçi mi demeliydim…!). Bu devirde Müslümanlara eleştirisel yaklaşmayı düsünürsen asıl dine zararı veren sen olmuş olursun.Hay aklınla bin yaşa emi, güzel tesbit ve berrak bir ifade kullanmışsın; Ama biir noktada küçükk bir itirazım var,
bak kendinizde dile getirmişsiniz; evt adımız kötüye çıkar ,ama..ama..ama…aramızda birbirimizi didik didik etmemiz yüzünden çıkar, başkalarına mahal bile vermiyoruz… üstüne üstük başkalarına da, çatıdaki kargalar misali halimize güldürüyoruz…
Bu arada kuşku zannetiğin durumlar?…!Bazı psikolojik durumlar önemli nüasları anlamana izin vermiyor.. gözle görülmeyen durumları kulaktan kulağa haberlerle “kuşkular” oluşturması normal… İster şu cemaat olsun ,ister bu tarikat olsun aklıma yattığı müddetçe yaptıkları her şeyi tasdik eder ve onaylarım…!
hadi selametle kalın...!
...
|
|
|