|
Bayanların çalışması doğrumu ?
Çok aklıma takıldı ....
Ben bayanların çalışmasına karşı olan biri değilim yanlız düşünüyorumda ... çalışmasalar daha iyi olucak neden mi?
bayanlar çok kolay iş bulabilirler ... ve çalışan bayanlar okadar çoğunlukta ki erkekler işsiz kalmaya başladı işsiz kalan erkekler kahvelerde sokaklarda uygunsuz yerlerde her geçen gün çoğalıyor ... evli ve çocuğu olan kadının çalışması ise yine bir çok şeye etki ediyor kadın çocuğuyla eğitimiyle terbiyesiyle ilgilenmiyor .... kadın işteyken çocuk tamamen özgür oluyor ve sokak terbiyesi alıyor sokakta büyüyor ilgisiz bir şekilde ve kötü alışkanlıklar ediniyor sigara alkol tiner bali uyuşturucu gasp hırsızlık kabadayılık vs gibi bu alışkanlıkları elde etmesi daha çok kolaylaşıyor ....
ve birde çalışan evli hanımlar arasında geçimsizlik yani kıskançlık ve ihanetlerin %90 nı işyerlerinde oluyor ....
benim düşüncem bunlar kimseyi yadırgama kötüleme bir niyetim yok sadece bir düşünce selam ve dua ile