22 Teşekkür 16 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Battal | | | | | | Ben böyle bir şey söylemedim...Ruh düşmanı sistemin kadınları cemiyet hayatının "tam ortasına" çekerek nefse hizmet ettiğini vurgulamak istedim. Ben sımsıcak evlerinde oturup kaneviçe işleyen, yüreği pırpır eden,meçhul hayalini mistik bir sadakat ile bekleyen kızları/mızı özledim. | | | | | Haklısınız,,,,, düşünüyorum da herkes haklı.... suçlu yok ki.. suç da yok.. suç işliyorsan bile sebebi var o zaman bu suç olmaz ki zaten.... suçlu ben de değilim siz de değilsiniz onlar da değil aslında... yaşamak mıdır ki suç, akan hayat mıdır, akışı mıdır,,,,, durdursak mı ki zamanı......o zaman da ne kıymeti kalır haklı olmanın............................... hak kime göre yazılmış ki,,,,,, doğrular varsa doğru yok.... doğru yoksa suç var, haksızlık var..... -lar'sız bir hayat yok ki.......... o zaman sadece sınav var.................sınav battal bey her şey sınav....... ortası da ucu da köşesi de sınav bu hayatın........ hayat herkesin hakkı, bu yüzden herkes haklı...... saygılarımla..... |
| | |
| |