Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.2007, 01:20
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 42
8 Teşekkür aldı 5 Mesajlar için

Alıntı:
HiraNur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aaaaaa olurmu ha evde icilmis ha disarida....

Disarida icerim sade kendime zarar veririm(cigerleri hic dusunmeyen smiley:))....Evede icildigi an evde 2 yasinda kuzucugum var kesinnikle onun yaninda icmem balkonda dahi ve sigara icilen bir ortamda kesinnikle bulundurmam bile kuzucugumu....arti ev les gibi sigara kokmas iyyyhhh igrenc lol....Ben gunde 5-6 adettir en fazla ictigim sigara insaallah askimla basarabilirsek onuda birakcas....Bakin suan aksam 6 olmus saat ben daha 3 tanecik sigara icmisim ehummmm aslinda tiryakisi digilim ama birakmiyorumda oda beni birakmiyo Allah kerim bakalim.....Ben pregnancy doneminde tam 1 yil biraktim ve tekrar basladim,yani birakabilcek kabiliyeetteyim Allah kerim bakalim...
bir tesellliiiii ver.. :)
tamamen kendini kandirma olayi..
ayni ben :)
insh benim yasa gelincede ayni ben olmazsin :)
bende o dönemde...(iki kez) birbucuk `er yil birakmistim...
bende günde bes taneden fazla icmezdim..
bende balkondayim..
bende cocuklarin yaninda icmem..
ama gel görki...birakabilecek kabiliyetteyim demeyle olmuyor...biraktinmi birakmadinmi sonuca bak :) sonucta ben sahsen ufak bir ruhsal sarsintida yemegi unutup karnini o zehirle doyuran cinslerden oldum ciktim...
bugün misal 16.30 lara kadar filan hic icmedim...huzur meselesi...kayinbabam acillerdeyken o stres arasi hergün bi paket gidiyordu...bir hafta eksi dörtbucuk kilo...sekiz hafta eksi on kilo atmistim..tabi tansiyon olsun vücut olsun ona göreydi tam...resmen sallaniyordum öcü gibi biseydim...
dicem...iyi veya kötü günler hepsi bizler icin...fakat kötü günde hamdetmek iyi günde sükretmek icin..sigara sayisini fazlalastirip azaltmak icin degil ...
bööööööööööööööö bana *kendine bu konuda küs smiley*