| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ShadoW | | | | | | Akpnin avukatlığını yapmak bana düştü.Bakın bakalım bu bölümde açılan konulara hepsi Akpye yönelik değilmi?Üslubum kötüyse karşımdaki insanlara uymamdandır.İspata gelince benim takip ettiğim 20 tv kanalında Erbakanın sözlerini milyonlar duydu ama bazı arkadaşlar nette fazla laf yetiştirmekten duyamadılar galiba.Ben sizi Allah'a havale ediyorum.
Size hizmet edenlere söylenen laflar sizi çekmedi ama benim 3 satırım çekti neymişim ben yahu.Nereye vardığıma gelince ben buraya düzgün adam gibi biyer olduğu için geldim.Tabi ki eleştiri olacak forum yorumsuz olmaz.Öyle istesek burda kafa yormaz kendi yetkimiz olduğu yerlerde ve kendimizin olan yerde kalır kendimize göre düzenimizi devam ettirirdik.Benden rahatsızsanız, gitmemi söyleyin gidelim. | | | | | nereye gidersin gid, fakat burda oldugun müddetce uslubunu düzelt!!
__________________ Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir! Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103) |