Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.2008, 16:18
BeytullaH

BeytullaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 478
839 Teşekkür 413 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gariban turk
Mesajı göster
sen kendini bişe mi zannettin beytullah uslubun sertliği olsa ne olur olmasa ne olur.
benim anlayıp anlayamadığımı nasıl anladın o bile ayrı konuda. sana iki tane tatlı anlayacağın dilden yazı yazdım ama anlamamışsın.

ben kimimki onun ayağının toprağı olabiliyorum hiç sordun mu kendine. Hiç sordunmu acep peygamber efendimizin huzuruna nasıl çıkacağım ne cevap vereceğim diye

hadi bunuda geçtim

sanki herşeyi dört dörtlük yaptınız keşkeleriniz kaldı la havle vela kuvvete.

ya da en basidinden diyeyim ya cehennemliksen senin bu sözlerin hiç faydası yok.

yalancı çıkmamak için söylememek lazım bu işin uhreviside budur.

uslubumu sertleştirmedim anlarsın dedim ama anlamamk için diretiyorsun konuyu çarpıtıyorsun sen aşıyorsun haddini... sen kendini ne sanıyorsun soruna ise Allah c.c kuluyum ayağın altında toprak olsaydım efendimizin buna sen kimsin diyerek beni sorgulayamassın sen benim kalbimi niyetimi ne olacağımı nerden biliyorsun ? susmak sana en büyük cevap olur .... ve susuyorum

FORUMA
İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
İSTİYORUZ !
İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
tıkla gör neymiş
BeytullaH isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla