Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.2008, 16:37
aiSe_KeNaN
Islâm, güzel ahlâktir,...

aiSe_KeNaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
aiSe'den Dualar

SelamunAleykum arkadaslar hosuma giden beni etkiliyen dualari kendime ait bi konu altinda bulundurmak istedim tabi sizde sevdiginiz etkilendigniz dualari yazabilirseniz hatta yazarsaniz cok memnun olurum (: hadi ilk duamla baslim

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Allahim acizlikten, korkakliktan, fakirlikten, tembellikten, cimrilikten, kabir azabindan, hilekar dosstan, sikinti ve huzunden aglamayan gözden urpermeyen kalpten sana siginirim…

Allahim senin sevdigin va razi oldugun seyi yapmaya beni ve bizleri muaffak kil,
Göz açip kapatincaya dahi kadar olsun hosnut olmayacagin seylerle beni basbasa birakma!
Allahim! Beni kur’an ahlaki ile ahlaklanan kullarindan eyle!Dünyayi salih kullarina nasil gosteriyorsan banada oyle goster!

Utanirim ya Rahman senin askin ile açan ve hos kokular veren bir gül olamadim…
Bir gunes olup dogamadim bir ruzgar olup esemedim.
Butun mahlukat sana itaat ederken ask ile hu çeker ask ile doner yunus misali…

Utanirim ya Rahman gaflet uykularimdan utanirim. Sabahlara kadar Sana secde eden bir Ebu Bekir bir Omer bir Osman olamadim… Onlar gibi Rasule asik olamadim, onunlayken bile ona hasret kalamadim…
Utanirim ya Rahman eshabi guzinin tevbesinden utanirim. Uzeyr gibi harama baktim diye vuramadim kendimi daglara aglaya aglaya AFFET YA RABBI diyemedim…

Ey kalpleri evirip çeviren Allahim! Kalbimi dinin uzere sebat ettir!
Allahim sen beni bana birakma!
Ben açmisim gonlumun kapilarini sana.Tek senin ve gullerinin efendisinin sevgisini ver bana
Bulamadim gayri bu dunyada bir damlacik vefa…
Amin amin amin…

Yusuf olmak için kuyulara atilmak lazim! Zindanlarda yatmak lazim.
Hamza olmak için ligme ligme dogranmak lazim!
Bilal olmak için tonlarca agir tasin altinda, kizgin kumlar ustunde, ehad demek, sorulunca daha cok kizdiracak birsey bilseydim kafirlere onu soylerdim demek lazim!
Ali olmak için açliktan agzin kokmasi lazim!
Adem olmak için yer yuzunu gozyasina bogmak lazim!
Ebu Bekir olmak için balli süt ikram edildiginde O içmemisken ben nasil içerim diye saatlerce aglamak ve susturamamak lazim!
Fatima olmak için babasi sav vefat ederken bana ilk kavusacak sen olacaksin deyince baram tebrigi almis gibi sevinmek lazim!
Hz Aise gibi olmak için bir iman abidesi muallime ve örnek kadin olmak lazim!
Onlar gibi olmak için onlar gibi yasamak lazim!

" Ne Fayda Ki Zamanımızda İnsan,
Kendine Mezar Hazırlar da,
Kendini Mezara Hazırlamaz. "