Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.01.2008, 14:01
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 82
347 Teşekkür 154 Mesaja aldı
Özel Mesaj diyalogları !

sa değerli kardeşlerim,

Bilmektesiniz ki DF de yapılmak istenen teknik gelişim bayağı aksamış ve zamanında yapılmamıştır.Tabii herzamanki gibi bu durumda benim passivliğim ve zaman ayıramamam neden olmuştur.

Biraz önce bir kaç kardeşimiz ile Telefonda görüştüm ve DF de 2 yönetici kardeşimize ağır sövmeler ve ithamlar özel Mesaj (ÖM) dolayısı ile yapılmıştır.

Bu yapılan harekat gerçekten güzel değildir.Tekrar ile altını çiziyorum.Kimse yanlış anlamasın.

DF de görevli olan kardeşlerimiz DF den para almıyorlar,Bu işi Allah c.c rızası için yapmaktalar,Hem üstüne parada veriyorlar.Tabii her şey maddiyat demek değildir.

Lakin bu insanların günahı nedir?.
Özellikle burada üye Statüsünde olan kardeşlerimize seslenmekteyim.
Lütfen yönetimdeki kardeşlerimize özel mesaj ile sövmeyin.

Bu insanlar giderse DF kapanır !!!

Burada M.Ali Saral veya el-EMIN, ve µmmed hiç bir şey yapamaz yalnız başına.
DF deki yönetimdeki kardeşlerimiz ile hemen,hemen hepsi ile gerçek hayatta görüşmüş insanlarız.

Tabii şunuda dile getirmek isterim.Yanlış anlaşılmalar oluyor,Ben bile yanlış anlıyorum bazen.Özellikle bir kardeşimiz biraz önce bana mesaj yazdı,

Abi bakarmısın ben öyle demek istemedim siz yanlış anladınız demesi ile şahsen çok mahcub duruma ben ve bir kardeşimiz düştü.Ve sonuçta hatamızı tefai edebilemek için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

DF den bir kardeşimiz banlanır veya yasaklanırsa.Lütfen yeni nickname alıp yasaklayan insanlara sövmesin.

Yeni nickname alıp geldiğinde el-EMIN kardeşimize veya Saral abimize ve bana ÖM atarbilir.Bu gibi konuların açıklığa kavuşması hemen olmayalabilir.Bir kaç gün sürme ihtimali var.Sonuçta ilgileniriz.

Şunu unutmayalım.DF 3 kişi ile idare edilmez isterse 3 tane µmmed ismi olsun.
DF aynı zamanda üye kardeşlerimiz olmadan da yürümez.Yani siz olmasanızda yürümez.Siz bizsiz bizde sizsiz olmaz bu Forum.

Bundan dolayıdırki lütfen hepimiz İslam ın gerektirdiği gibi biribirimize hitab edelim biribirimizi gene İslam dininin gerektirdiği gibi sevelim.

Yeniden vurguluyorum DF bir amaç değil,DF bir araçtır.

Bizi biribirimize bağlayan Hangi cemaatden olursa olsun hangi partiden olursa olsun burada kesinlikle İslam kardeşliği ve İslam kuşağidir.Bunu hiç bir zaman unutmayalım değerli kardeşlerim.

DF de her olumsuzluk ve her kardeşliği zedeleyen unsur ciddi anlamda beni rahatsız ediyor.Ve gerçekten üzülüyorum derken,Bu üzüntümü bir çok kardeşlerimizde burada paylaşıyor onlar dile getirmese bile üzülüyorlar.
Bu tüm kardeşlerimizi kapsayan bir üzüntüdür.

Ciddi diyorum DF de çok değişik görüşte kardeşlerimizin olması sebebi ile Allah c.c şükürler olsun.DF in bu tarafı çok güzel.

Kimbilir belki gerçek hayatta bu kadar kardeşlerimiz bir oadada olsalar biribirilerini döverler. , Ama bunun içinde hayat çok kısa, ömür çabul geçmekte,

Bakınız değerli kardeşlerim.Her nefsin ölümü Tadacağını bir gün veya bir saat veya bir saniye sonra öleceğimizi göz önünde bulunduralım.

Ve burada olan konulardan da sorulacağımıza şahsen ben inanıyorum.
Ve bu sorgunun en büyüğüde bana olacağını düşünmekteyim.

Lütfen benim sorgumuda Mizanı Mahşerde zorlaştırmayın. :win:

Allah c.c razı olsun Hepimizden.