| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HayırLI | | | | |
| Şevki Yılmaz hocamızın ,SP'nin bugüne dair getirdiği eleştirilere verdiği cevapları yerinde buluyorum...Ama 28 Şubat sürecinde RP'nin hatalı olduğu fikrine katılmıyorum...
Sonuçta, zalimlerin ve işbirlikçilerin yalandan bahaneler üreterek RP'yi iktidardan uzaklaştırmak,inançlı kesimlere boyun eğdirme stratejisiydi...28 Şubat sürecini RP ve Milli Görüş'e yıkmak büyük haksızlıktır.. | |
| | |
yani şevki hoca değişmiş çok değişmiş..Kimin aağzıyla konuşuyor..dediklerine bakınız::.Efendim kiliseler açılıyor nerede diyor? Gitsin de Nevşehir'i bi gezsin..Adapazarı'na gitsin,Karaağaç semtine..EvkiLiseLeri İstanbul'da da buLabiLir..yok efendim Başörtülüler tedavi edilmemek gibi bi durum yokmuş!!Demek ki takip ettiği basın da değişmiş Şevki Hoca'nın..yok efendim hoöoseksüellerle ilgili..yok kursları aslında Erbakan hoca kapatmışmış..yok din elden gitmesi durumları palavraymış...yok domuz eti meselesi..ne yani domuz etinin bazı dinlerde helalliğini mi tartışıyoruz? kasaplık statusune sokulmasını tartışıyoruz..yani bunlar ucuz kahramanlıklar..din elden gidiyor iddiaları imiş...miş..miiişş.. iddia bunLar hayret yaniii!!! ucuzmuşsun be hocam ucuz!!!
hitabetine,biLgine,anLatımına bir şey demiyorum ama..kiLon? KiLon hafifmiş be Hocam!!! Hafifmiş!! Ucuz ediyorsun!!!