|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız aiSe_KeNaN |
|
|
|
|
|
Forumda dunyanin dort bi yanindan insanlar var sanirsam (: bende aslen Kayseri liyim dogma buyumede Belcikada kaliorum (:
oOo Hiranur ablam da ta amerikadanmis :) neresinden die sorarsam bi kusur islemis olurmuyum :) burdan bizim bi ark gitti Amerikaya Virginia Beach e bizide davet edio gitsemmi acep die dusunuom nasil biyerdir insanlari nasildir bilgi almakta yarar var hehe :) o yuzden soruom yanih :) (gerci amerikayi sevmem ama) neyseh Allah razi olsun simdiden (: |
|
|
|
|
Hayr ne kusuru.Ben Florida'da yasiyorum..Virginia da guzel bir yer gercekten yasamaya deger .Ben uzun yillardir America'dayim o yuzden bilmiyorum yasamini seviyorum,sana karisan yok okulunda,isinde heryerde istedigin gibi turbaninla calisip okuyabiliyosun,En cokta sevdigin yonu bu digilmi zaten....

Arkadasiniz davet ediyorsa vizede alabilirseniz gelin gorun derim degisiklik olur ,genellikle gelenler America'yi begenmistir tabiki gittigin sehirede baglidir bu ama

insanlar valla farkli,farkli her milletten insan var,heryerde oldugu gibi iyiside var kotusude....bundan ibarek ne anlatim baska birse aklima gelmiiiyo