| yahu meyve veren ağaç devamlı taşlanır ...
neden ? alim olduğu için bilge olduğu için adam gibi adam olduğu için
her söze adam assak dünyada insan kalmaz... unutmaytın oda siz gibibiz gibi insan ....
zamanın üstadı beduzaman hazretleri hapise konmadımı düşünceleri sözleri kötüymüydü ? neden hapse kondu neden dışlandı ....
fettullah gülen hocamız neden kötüleniyor onları kötüleyen müslüman değilmi ? fettullah gülen hocayı tanıyan bilir tanımayan hakkında binlerce söz atarlar...
peki bu sözlerin hepsi doğrumu?
beduzaman hazretleri suçlumuydu ?
ülkede bir tek doğruyu söyleyen doğruyu bilen adam gibi adam olan insanlar nerde ? niye başbakan değil ? kimi memnun etcen
ekmeği ucuzlat fırıncı kızsın
asgari ücreti yükselt işveren kızsın
ben sizlerin bu eleştirinizi seviyorum büyük adamlara laf atılır büyük adamlarla uğraşılır... yine seçim olsa akp %80 oy alcak kardeşim neden veriyorsunuz oylarınızı akp ye Türkiyenin %80 akp ye oy vermiş hemde 2 seçim üst üste
haydi eleştirin .... devam edin bunlar hiç bişe şöyle demiş böyle demiş ne derse desin Recep Tayip erdoğan bu ülkenin parasını yiyiyorsa helal Hoş olsun kendi adıma söylüyorum yeterki tayip yesin ...
__________________ SeN BeNim DualarımıN YaNıtısıN İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |