Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.01.2008, 02:35
nihan

nihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Konuşan bayan olduğuna göre, uyarının bayana gelmesi gayet normal. Erkeğe de çok konuda kadın erkek ilişkilerinde sakınması uyarısı geliyor fakat erkek kimyasının kimi bayan sesinden etkilenebileceği gerçeğini gözönünde bulundurursak bu fiile sebep olanın uyarılması daha akıllıca olur. Zaten sesinde değişiklik yapmadan normal bir şekilde konuşan bayan için bir uyarı sözkonusu değildir ayette.. Yabancı erkekle konuşma esnasında sesini güzelleştirme açısından özel bir gayret gösteren bayanlaradır bu hitap..

ikincisi bayan sesi zaten erkek sesine göre her zaman daha çekici ve daha tercih edilebiilrdir. Üniversite döneminde part time çalıştığım bir radyo da aynı zamanda anonslu kaset dolumu da yapılıyordu. Üniversite öğrencileri de olmakla birlikte daha çok askerler anonslu kaset doldutturuyorlardı. Anonsu erkek mi bayan mı yapsın diye sorduğumuzda erkek yapsın diyenine çalıştığım süre boyunca hiç rastlamadım.

Hatta bir keresinde iş ararken gazete gördüğüm iş ilanı için arayıp yapılacak iş hakkında bilgi almak istediğimde iş sahibi bana ''sadece arayanları dinleyeceksin ve mümkün olduğunca arayanların uzun süre hatta kalmalarını sağlayacaksın, sesin müsait, gel yüzyüze görüşelim'' demişti. Oha felan olmuştum. Demek ki neymiş ''ses insanı saatlerce telefon başında tutup kabarık faturaların gelmesine sebep olabildiği gibi ayette de belirtildiği üzere başka şeylere de sebep olabilirmiş''.. dikkat..