Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.01.2008, 17:15
Omar_Muhtar
Yenilgi Yenilgi Büyümek

Omar_Muhtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 17
52 Teşekkür 41 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN
Mesajı göster
Bos bir yazi.

kem küm..Gercekciligi yok.

Altarnatif sunmayan ve yapilanlari herzamanki gibi elestiren zihniyetin yazisi.

Galibalarla baslayip..mis..maslarla bitiyor.

Alternatifleri sunmuyormu iyi okumadınız galiba alternatif olarak yazdığı şeyler var...

mesela bu bir alternatiftir...

Topal ördek BUSH’la hamburger yiyerek ülkemizin, İslam âleminin ve dünyanın hiçbir sorununu çözmek mümkün değildir. Bunu aslında en iyi bilen kişi Cumhurbaşkanımız GÜL’dür.Benim kendisinden talebim, bildiğinin gereğini yapması ve kendi inanç ve değerleriyle çelişmemesidir. Benim gönlümdeki GÜL, Avrupa Birliği’nin bir Hıristiyan Kulübü olduğunu bilen ve haykıran ve 20.yüzyılın en büyük medeniyet projesi olarak 21. yüzyıla hediyesi olan D-8’in mimarları arasında olan GÜL’dür. Cumhurbaşkanımızı hamburger yemeyi bırakarak kebap yemeye davet ediyorum. Çözümü Washington DC‘de, Brüksel’de ve Telaviv’de aramayı bırakarak Mekke’de, Kudüs’te ve İstanbul’da aramaya davet ediyorum. Ben belki saf bir kalple ve zihinle, kendisinin bunu yapacağını hala umut edenlerdenim. Daha önce yapmıştı, yine yapabilir

Bu arada bu yazının sahibi yavuz selim kurt boyuthaber den

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde;
Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde! n.f.k
Omar_Muhtar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla