Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.01.2008, 01:35
A.BEYHAN SOYLU

A.BEYHAN SOYLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 21
29 Teşekkür 23 Mesaja aldı
...

Muhammed han şunu göz ardı etmeyelim...bu ana kadar istemediğimiz durumlarla karşılaştığımız anlar olabiliyor... görünmeyen boyutuyla, büyümeden halledilip kapatılsa en güzeli..fakat konu ortada söz konusu olduğunda uyarıyı alan üyede var yöneticide var..kalp kırmadan burda yanlış yapılmış diyerek ortamı yumuşatan insanlar var...haklı ya da haksız... yönetimin alt yapısını bizler bilemeyiz... ama üye ceza alıyorda yönetici niye almıyor denilmemeli...ki alsa bile bu üyelere sunulacak bir durum olmamalı diye düsünüyorum...

başka bir konuysa..yukarda ummed abinin bahsettiği;bizlerin yazma yetkisi olmadığı için burda dile getirmeyi istedim... bu forum sırf yöneticiler olduğu için ayakta durmuyor..onlar kadar buraya destek olan belkide daha fazla katkısı olan üyelerin varlığı göz ardı edilmesin...ha nedir? sen olmazsan bi baska üye olur...ayşe olmazsa fatma...ali olsazsa memed...biri gider biri gelir...söylediklerim yönetim katrosu içiinde hayatın bütün safhaları içinde geçerlidir... biri gider diğeri gelir..bu böyledir..eğer bu forum bişeylere faydalı olmak için amaç değil araçsa kadroyu arka almak ne kadar önemli...cezaya maruz kalan da insan ; diğeri de insan..ayşenin,alinin.. bi baska birinin sert uslubu, hakarete maruz kalması gibi böyle durmlarda kişileri savunmak bana mantıklı gelmiyor...yeri geldi üyeninde hakkı verildi...ama özel bir konu açıp dillendirmek ///(!)

...

kısacası..burda kimse kimsenin üstünde değil (öyle olduğu için demiyorum) ..ama o tavırlarda olan arkadaşlar olabiliyor...o ceza almış ,bu almamış kimin umrunda asıl mertebe O'nun katında...en güzeli ii, güzel,insanların birbirine saygı ve sevgi çerçevesi içinde şu ortamdan herkes kendince faydalı olanı alması..

...
A.BEYHAN SOYLU isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla