Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.01.2008, 21:15
-Hira-
Silemiyorsan KaRaLaYaCaKSiN..!

-Hira- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 130
158 Teşekkür 88 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız A.Цras
Mesajı göster

...
konun hiçbir hale geldiği sanmıyorum libas abi... burada benim anlatmak istediğim bir konu var... ama anlaşılmadığım için örneklendirmelere başvurdum...
burda bi kardesimiz konu açtı ama o üzülmesin pişman olmasın, açılan konu takdir görsün diye de, baskalarınca onaylanmayan fikirlerimizi beyan etmeyelim mi ...? ister kabul görsün isterse görmesin... burda herkesin aklı kanaat getirsin diye bana yanlış gelen fikirleri doğru olarak telakki edemem...
herkes fikirlerini yazar...tasdik eden eder,etmeyen de saygı duyar...(nokta)
sevgiyle kalın
...

ewt haklisiniz herkes fikirlerini yazar...saygi cercevesi icerisinde...sizde öyle yaptiniz zaten... ama kimsede o düsünceyi kabul etmek mecburiyetinde degildir...kabul etmeyende saygi duyar ve biter katiliyorum size...sadece sunu demek istiorum burda herkesin sizi anladigi kanatindeyim neden ikinci bi aciklamaya gerek duydugunuzu anlamadim...birinci yorumunuza da zaten saygi duyulmustu...ayrica fikirinizi bizlerle paylastiginiz icin de tskler...

son olarak lütfen kirici olmayalim...burda herkesin birbirini anladigini yada en azindan anlamaya calsitigini düsünüyorum....

( kirici olmayalim diye yazdim ama bu herkes icin gecerlidir ltf tek msj dan aliniti yaptigim kisi üstüne alinmasin )

saygilar....