aciklamlar icin herkese tesekkürler...Allah razi olsun..
bu haremligi yazili olarak hep biliyorduk da...pratik olarak cok sükür (Allah onlardan razi olsun) arap komsularimdan ögrendim..
"ama teyze-oglu kardestir" dedigimde cigdosch gibi saskin saskin..bana
"ben kiminle evliyim" diye sordu yani sonucta onlar hep akrabalari ile evlilerdi...teyzeoglu ...vs..
haremlik konusu bencede önemli..gerci günahin sevabin bencesi sencesi yoktur..zaten belirlenmistir ...ayse_kenan in dedigi gibi anca amenna ve saddakna demek düser bizlere..
Allah muhafaza..tüm yuvalardan uzak olsun..bizde cok sahit olmusuzdur bu tür olaylardan dolayi bozulan yuvalara..hic unutmam..ailece birbirine giden iki evli ciftin...(alt üst oturuyorlardi ayni binada) ...birinin esi digerinin kocasiyla kacmisti  böylece iki aile coluk cocuk dahil dagilmisti..
veya arkadas ciftler arasinda benzer facialar yasanmadi mi?
dicem...en uygunu daim helal olana uymak...insani kötü sonuclardan koruyabilir..insan bilmeyince..herkesi de kendi gibi bilince ...sacma veya abartili gelebiliyor (ayni tepkileri bende göstermistim ..Allah afetsin..)
fakat aile olunca aile yasantisi oturunca önemini daha iyi anliyor böyle seylerin...sükürler olsun Rabbime...esim böyle konularda coook titizdir...(annemin damadinda en cok sevdigi huyu..sürekli söyler )..kayinlarim dahil..esim evde olmayinca kesinlikle hic biri evime ayak basmazlar...ve bence hicte abartili degil..cok cok güzel bir emir ...!
sana gelince esmer_ yarim....Rabbim tez vakit kapanmayi nasip etsin sana ....ben Rabbim afetsin 26 yasindaydim maalesef örtündügümde..ve simdi inan her "acik" gecen günüme yanarim..nasil hesap veriririm diye inan hep af diliyorum Rabbimden...bu kötü oldugun demek degildir sakin yanlis anlama...ne yürekler vardir acik bacilarimizin arasinda..bircogunu taniyorum..fakat islami emirleri elinden geldigince tamamlamak insana ayri bir haz veriyor inan...
insaAllah...Rabbim sana da nasip ederde söylemek istedigimi anlarsin..
ben senin icin örtünmen icin dua..sen benim icin etege alismam icin dua insh...*alisveris yapan smiley*