Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.2008, 18:18
HASGIZ
Beni Benden et, SENDEN etme Ya RABB.. !!

HASGIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
en kotu olan yani ise, namahrem olanlarla mesafeyi bastan koymamak...

cevre ve aileden kaynaklanan bi durum bu ...
kuzenlerle, komsunun erkek cocuklariyla, kardes gibi buyumek, beraber carsi pazar gezmek, eglenmek, sarilip opmek vs gibi olaylari cok tabiiymis gibi algilamak....

18 - 20 yasina gelmisiz ve hale birbirimize cocukmusuz, kardesmisiz gibi davranip ortumuze, davranislarimiza dikkat etmeden yasiyoruz... ve kimse uyarmiyor... bu dinimizce yasaktir, onlarla bu kadar samimi olmayi birakmalisin diyen yok..

eve gelen buyuklerimiz (yaslari 40+) hep ellerini opmeye, kucaklasmaya alismisiz, 21 yasindan sonra ben uzak kalmaya calistimsa da karsi taraftan ve aileden tepki alman kacinilmaz oluyo..

bi duzen kurulmus oyle gitmeli diye bi dusunce olusuyo...

maalesef ancak 21 yasindan sonra gozumu acip, aklimi basima topladimsa da olmam gereken yerde degilim hala : ((

aciklama yapmak istedigin zamanlarda da laf hazir.... : sen ona kotu gozle mi bakiyosun, oyle mi dusunuyosun, senin icin kotu olmus vs vs ...

hele hele eniste konusu cok feci... RABBim affetsin , yardim etsin ve hidayet etsin insaALLAH...

konu icinde sagolasin abi ...