| ''Kimse kimsenin atasında sövmesinki, kendi atasınada sövülmesin.
Aslında konu çok basit.Ama bunu anlayan insanlar malesef günümüzde çok az.''
Katılmıyorum! Bu kadar basit değil! Neden?
Biz medenice eleştirdiğimizde birisi çıkıp diyor ki, o atatürk bizde kabul ediyoruz bazı yanlışlarını ama atatürk olduğu için tartışılamaz, asla ve asla...
kimsenin atasına sözmeyizde, bizim değerlerimize sövene atasının yanlışını göstermek belki amaç...Yoksa ölen ölmüş, getirmiş-götürmüş herneyse...
Gitmiş artık bitmiş biz önümüze bakalım demek kaçıştır, korkaklık belki...Önüne bakman için önüne çekilen setleri bilmen gerek.Bilmeyen yokta, bunları düzeltmen gerek...Tabi kılıçla olmayacak bu iş ama...Sessizde kalacaz elbet ama sindirilmiş kişinin sessizliği olmayacak bu...
Güçlenerek yapacaz.Başlangıcında doğruyu her daim hatırda tutarak ve telkin ederek ve tenkid ederek olacak.Ve bu sona kadarda devam edecek...Gücü sadece tenkid etmekte bulmayacaz elbet...Yegane güç İlim buna karşı..Dediğin gibi lisan değişti, cahil olduk dedik.Her lisanda öğreniriz bizde..
atatürkü tartışmıyoruz zaten getirdikleri-götürdükleri bu konuda bence olması gereken mevzu geri adım atmak iyi olmaz.Haddini aşan olursa gerekeni yaparsınız zaten sanmıyorum haddi aşan olsun.
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |