| İncindiYürekSözeNeHacet!.
1.919 Teşekkür 872 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız cigDosH | | | | | | ben ilk basta ögrenmek icin geldim ama esmerin dedigi gibi son zamanlarda hep siyaset konusu aciLio DF de artik ginaya geldi.. elhamdülillah DF sayesinde baya biLgi sahibi oLdum, herkesden Allah razi oLsun (f) | | | | |  bende sana katılıorum 
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. valign="middle" >Alıntı: | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. width="18" style="background-image:url( İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. class="smallfont">Hadi yaramı sarmaya merhemin yok
yalandan da olsa gönül alamaz mısın? | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. width="18" style="background-image: url( İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. FF 1.5 Patch --> | |
| |