Allah razi olsun Itimat abim bunu daha once hocamdan dinlemistim ve cok etkilenmistim dogrusu simdi sayende gene bi titreme oldu icimde :( Bu arada hocam bisey daha anlatmisti hic unutmam paylasasim geldi sizlerle (:
Osmanli zamaninda Yahudinin basi (ismini hatirlamiom:s I'm sorry) toplanti hazirlar tum onemli yahudilerle Muslumanligi nasil yok edebiliriz die konusurlar cunki Muslumanlik (osmanlidevleti) basini almis gidio ve hic bisey yapamioruz die konusurlar ve yok etmek icin planlar yaparlar ama bir turlu bisey bulamazlar sonra Yahudinin biri adamina der git 10 hamsi al gel herkez sassirir ne yapacaksin hamsiyle die Yahudi bekleyin der. 10 hamsi gelir ve 10 hamsiyle bahceye cikarlar 10 hamsiyi yuzme havuzunun icine atar Yahudi 10 tane adamina havuza girip hamsileri yakalip getirmelerini emir eder adamlar sassirir ve atlarlar ugrasirlar ugrasirlar ama bir turlu bi hamsi tutamazlar 1 saat olur 2 saat olur ellerinde bisey olmaz sonra adam tmm cikin der sonra bana bi tas getirin der hemen kosup bi tas getirirler ve Yahudi havuzdaki suyu yavas yavas bosaltir bosalttikca hamsiler halsizlesir gucsuzlesir ve herkez yavas yavas olayi kavramaya baslamaya baslar ve sonunda havuzda su kalmayinca hamsiler ölur ve oyle ellerine gecer

ve sonra Yahudi der iste Muslumanlara Hamsilere yaptigimiz gibi yapacagiz
Havuzumuzda ne kadar su kaldi bilemem ama Allahim bizleri Seytanin Serrinden Yahudinin Kafirin Munafigin serrinden kotuluklerinden korusun muhafaza eglesin insAllah