516 Teşekkür 356 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız itimat | | | | | | Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayır. Kesinlikle hayır !! Kadın: Neden?? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!?? Adam : Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin.. Adam : (ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker) Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın?? Adam : Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur. Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayır onun ayakları 37 numara... Kadın: ......................???? Adam : ................!!! | | | | | güLsem mi agLasam mi...... ey bayanLar, su adamLara sahip cikin aLmanlarin bi lafi vardir: güvenmek iyidir, kontrol daha iyidir adama bak ya, yedekde bekLio ikinci aday  noLcak erkekLer iste.... kadinLarin evLenmeLerine gerek yok, yemegini kendisi yapar, camasirini ütüsünü de.. ama adamLar bi yastan sonra eve hanim, es degil de hizmetci gibi bisi ario, yemegini asini yapsin, camasiri yikasin fiLan... |
| |