öncelikli mesele değildir diyenlere soruyorum öncelikli mesele nedir
peygamber efendimiz cahiliye döneninde kadınlar için yapmış olduğu yenilikleri hepimiz biliyoruz onlar benim problemim değil deyip unutmadı onlar kadınlar toplumda eşit sayılması haklarına sahip olabilmeleri için mücadele etti. dinimiz için biz müslümanlar için kadın değerlidir dedi ve zarar görmemeleri için kapanmalarını emretti bunları elbetteki öyle istemenin yanında
ALLAH cc emrettiği için yaptı
başörtüsü şuan öncelikli mesele değil peki ne ? tabiki okumayıp okullarımızdan işlerimizde ayrılıp evlerimizde otura biliriz bu biz bayanların terciği ama siz inananlar
ALLAH cc emirlerini koryucusu değilseniz ne için mücadele edeeksiniz burda verimiş bir emre karşı gelmek dinde örtünme yoktur fransadan araplardan geldi deniliyor siz o insanlara aç bir kuranı kerimi nur suresine bak demmeyeceksinizde ne yapacaksınız
günümüzdeki şartlar imkanlar cahiliye döneminden daha mı zorki dahamı farklı ki günümüzün ülkemizin önemli bir meselesi değil
zaten böyle görüldüğü ben bayan değilim benim problemim değl mantığı ile gidildiği okumayı verilsin denildiği aman bir şy dersem makamımdan onumdan bunumdan olurum korkusuyla hareket edildiği için yıllardır biz bayanlar bu zulmü çekiyoruz
ama unutmayın öbür dünyada hak ile batıın ayrıldığı yerde bize başlarını açan bayanlar neden açtımızı sorarken (inş ALLAH cc afferder ) sizlerede ben dinimi inanan sizlere emanet ettim onun için ne yaptınız diye sorulacak
bu bizim meselemiz değil hepimizin meselesi uunutmayın