| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız NİSAA | | | | |
| ama unutmayın öbür dünyada hak ile batıın ayrıldığı yerde bize başlarını açan bayanlar neden açtımızı sorarken (inş ALLAH cc afferder ) sizlerede ben dinimi inanan sizlere emanet ettim onun için ne yaptınız diye sorulacak
bu bizim meselemiz değil hepimizin meselesi uunutmayın | |
| | |
Başörtüsü diye bir Mesele yok...Başörtüsünü Mesele yapanlar var...
Başörtüsü Allah'ın Emridir...Müslüman Bacının Kimliği ve İslam'ın Şiar'larındandır...
Hak Bu Dünyada...Batıl'dan ayrılmıştır...
Hak Belli Batıl Bellidir...Sadece Batıl'ı Hak Görenler vardır...
Öbür Dünyadaki Soru...tam terside olabilir...
"Ben Sizlere Başınızı Örtmenizi Emrettim...ama Sizler...birkaç dünya menfaati için bu Emrimi hafife aldınız...şeytan sizi Allah'ın Rahmeti ile Kandırdı...halbuki size...
"Dünya hayatı sakın sizi aldatmasın. Allah'ın affına güvendirerek şeytan sizi ayartmasın." (Lokman-33)'denildi...ve bunu size belirttik...de denile bilir...
Allah Rahimdir...Azze ve Celle...
Rahim...bir Kulunun dünya hayatında iken yapmış olduğu bir iyiliğe bir güzelliğe karşılık Allah'ın Memnuniyetini kazanması ve Rahim Olan Allah'ın O Kul'unu yapmış olduğu o güzel haraketten dolayı (İman'lı olmak şartı ile) sorgusuz sualsiz Cennetine koymasıdır...
Böyle...bize göre ufak olan bir iyilikten dolayı...Allah Azze ve Celle'nin Rahim Olan İsminden dolayı kurtulanlardan olabiliriz...bu bir Hakikattir...
Ama Dünya hayatında iken..."Okuyayım...Tevbe ederim
Allah Rahmandır..O Affedicidir...deyip Başını açan bir Bacının'da Allah'ın (Azze ve Celle) Kahhar isminin hedefi olabileceği...gerçeğide vardır...
Onun için kişi Serbesttir...Mü'min'in özelliği...Hak ile Batıl'ı birbirinden ayırt etmesidir...Çünkü İman Kalb'tedir...ve Kalp'tir Hak ile Batıl'ı ayırt eden...
Dinde zorlama yoktur;
Artık hak ile batıl iyice ayrılmıştır.
Tağutu (saptırıcıları) inkar edip Allah'a inanan kimse, kopmak bilmeyen sağlam bir kulpa sarılmıştır.
Allah işitendir, bilendir. Bakara-256