| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız zumra | | | | |
| Muhsin bey ne kadar delikanli olursa olsun,adamda siyaset yapacak beceri ve yeterli narkoz yok.
Bir dönem Tayyib'e takilsaydi ,siyasetin taktik ve tekniklerini ögrenirdi.
... | |
| | |
Bu yazinizda anlasiliyor ki narkoz isteminiz ;nefsaniyet yada sizi celbedecek vaadlerin sizi daha etkiledigi zaten bunu yapanda yeterince siyasetci oldugundan sizede sadece bunlarin icinden hangisinin daha iyi narkoz verdigini bulmaniz kaliyor , zannedersem aramanizada gerek yok bulmussunuz..saygi duyariz,bu noktada kisiler hürdür istedigine yönelir,kimsede birsey diyemez.
Lâkin bir kisi hakkinda yazi yaziyor iseniz bence en dogru olani hic degilse biraz tanimaniz gerekmez mi..?
Belki cogunlugun övgüsünü almasina ragmen öyle biri degildir..?
Yada sahsina münhasir söylenen yazilan cizilen iyi niyet göstergesi yazilar bu sahis her kim ise o kisiyinin tüm vasiflarinin % 10 nu bile anlatmaya kâfi gelmiyorda olabilir...!
Dogumundan bu yasina kadar elbette hayat hikayesinin okunmasi gerekir demiyorum ama madem ki siyaseten bir laf ediyorsunuz hic degilse hakkinda fikrinizi beyan ettiginiz sahsin siyasi özgecmisini az da olsa bir karistirmaniz gerekmez mi..?
Samimiyetinize inandigim icin size bir soru sorsam, inandigi deger ugruna egilmeden bükülmeden fazlasini birakin yuvarlak rakkam ile yazayim 5 YILini hücrede geciren kac isim sayarsiniz..?
Ayrica ben Tayyib Erdoganin siyasetin taktik ve teknigini bilmedigimi zaten söylemedim ama siz Muhsin Baskanin siyasetin taktik ve teknigini bilmedigini ve siyaset yapacak becerisinin olup-olmadigini nereden anladiniz..?
iskembe-i kübra dan sallamadiginizi biliyorum, tabi Muhsin baskan hakkinda yazdiklarinizin somut bir aciklamasi olacaktir..Hangi söylemleri hareketleri tavir ve davranislari yalpalamasi sendelemesi cikar ugruna degerlerinden feragat edip etmeyisi...gibi yazacaginiz birseyler mutlaka var ki bu sekilde yazma ihtiyaci duymussunuz...Paylasirsaniz bizde ögreniriz..
Yoksa hakikaten iskembe-i Kübra dan mi salladiniz diye sormak durumunda birakirsiniz..