Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.01.2008, 17:40
NİSAA

NİSAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
5 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız hayalEt
Mesajı göster
Başörtüsü diye bir Mesele yok...Başörtüsünü Mesele yapanlar var...

Hak Belli Batıl Bellidir...Sadece Batıl'ı Hak Görenler vardır...

Öbür Dünyadaki Soru...tam terside olabilir...
"Ben Sizlere Başınızı Örtmenizi Emrettim...ama Sizler...birkaç dünya menfaati için bu Emrimi hafife aldınız...şeytan sizi Allah'ın Rahmeti ile Kandırdı...halbuki size..."Dünya hayatı sakın sizi aldatmasın. Allah'ın affına güvendirerek şeytan sizi ayartmasın." (Lokman-33)'denildi...ve bunu size belirttik...de denile bilir...

Bakara-256
ben zaten kendimizin affaolacağı ile ilgili bir şey demedim katılıyorum bu soruyu soracaklar bunu söyledim zaten soruyu tersten almanıza gerek yok biz bu sorunun hesabını vereceğiz gönül affedilmekten yana inş affediliz belki vicdanımızı hafifletmek için kendimize söylediğimiz bahaneler bir işe yaramayacak kabul ediyorum açmamak en doğrusu açanlar bunları analiz etmiştir herhal (sonuçta niyetimiz güzel hayırlı olduğunu düşündüğümüz bir niyet var bu niyet bizi kurtarır yada kurtarmaz bu ALLAH cc bileceği birşey
)
ben birde şunu diyorum ALLAH cc diğer inananlara orda benim emirlerim yalanlanırken uygulanmaması için binbir türlü eziyet yaparlarken siz ne yapıyordunuz ? ozaman soruyorum oturduğu yerde olayları takip edenlere oturduğu yerden açın açmayın şöyle böyle diye tartışan ama icraatta bulunmayanlar hangi bahanelere sığınacaklar

lütfen kimdeyi eleştirmiyorum yaptığımızın doğru olduğunuda söylemiyorum sadece artık anlayın istiyorm bu bayanların meselesi değil bu önemsiz bir konu değil bu inanan herkesin meselesi lütfen duyarlı olalım artık