Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.01.2008, 17:54
NİSAA

NİSAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
5 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız aiSe_KeNaN
Mesajı göster
Basortusunu mesele olarak bize sunanlar UTANSIN diorum hele ki bunlar MUSLUMANim diyip gecinen kisilerse,...

Benim En sinir oldugumda Trde 95 % musluman olmasina ragmen iki uc kafir gelip bizim basimizi actirio ve bizim Musluman Erkeklerimizin buna sessiz kalmasidir (genel olarak diom istisnalar kaideyi bozmaz)

Boyle konulari okuyunca hemen Hz Ömerin Hz Hamzanin ashab-i Kiram in hayatlarini okuorum onlarla avunuom :) Ne kadarda deger verirlerde Bacilarina Hatta bidefasinda Musluman bayan kuyumcuya gider altinlarini bozdurmaya ama kuyumcu kafir ve Musluman bayana sarkintilik etmeye baslar Musluman bayan Musluman yokmu diye cagirdiginda kapidan gecen bi Ashab-i Kiram girer iceriye hemen bayani kurtarmaya ama kuyumcuda uc kafir adam oldugu icin onu orda sehid ederler hic tanimadigi bi bayana Musluman yokmu die cagirdigi icin sadece girip sehid olan bi Ashab

Bu zamanda ise 'Muslumanim' diyen ve Musluman kizlara sarkintilk eden o kadar cok kisiyi taniorumki utaniorum :(
ne güzel anlatmışsın ALLAH RAZI olsun ben formun bütün köşelerinde elimden geldiğince bunu anlatmaya çalıştım inş anlaşılıyordur inş farkediliyordur demek istediklerimiz tok açın halinden ne anlar hesabı bizim çektiklerimizi düşünmek bile istenmiyor ağladığımız okullarda görülüyorda görmemezlikten geliniyor belki kim bilir içlerinden okumayı versinler ne işleri var burda ALLAH cc başlarını örtme emri verdi onlarda açıp geliyorlar bu zulmü hak ediyorlar bile diyorlardır
ama bir bilseler sahabiler olsa onlar olsa bu zulüm için ellerinden geleni yapacaklarını bacılarının biri ALLAH cc emrini yerine getirilirken itilip kakılmış o nedenle hor görülmüş hakaret edilmiş olsa soruyorum dururlarmıydı orda sessizce seyrederlermiydi ETMEZLERDİ ......