Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.01.2008, 00:59
Alperen58
Yigido

Alperen58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı:
Alıntı:
Recep_T_E´isimli üyeden Alıntı
Gerçi ulusalcılarla milli görüşçüler uzun zamandır AKP'yi yıkmak için ittifak halindeler

Milli Görüşçüler...Ulusalcılarla İttifak halindemi...Yoksa...Yıkılmış olan'ı düzeltme derdindemi...???
Aslinda pek ittifak denemezde,bu konuyle ilgili söyle birsey hatirliyorum.
tarih 22 temmuz secimlerinin hemen öncesi,kanallarda dolasirken kanaltürke takildim ,bu ulusalcilarin cigirtkani tuncay özkan yanina da yasar okuyani almis yine her zamanki gibi verip veristiriyor,dalga geciyor bunlar % de 30 u gecsin bizde bilmem neyiz muhabbeti yapiyorlar.
Derken konu basbakanin neden acikoturumlara katilmadigina geldi.Tuncay dediki
_Hadi bizim karsimiza cikmiyorsun bari muhterem Erbakan hocanin karsina cik dedi.
Tabi simdi burda sadece özetliyorum ama, hocayi bir yaglamalar bir ballamalar!! yahu noluyor dedim bu tuncay kafayimi yedi basina biseymi düstü.Sonra konuyu anladim meger hoca su meshur cehenneme bilet laflarini söylemis,bu laflarda tuncay in bir hosuna gitmis bir hosuna gitmis ekranda gülücükler dagitiyordu.
Yani ittifak degilde düsmanimin düsmani dostumdur olayi...

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
Özledim Menzili.
Alperen58 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla