| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | | |
| arcor ile bu konuyu konustum gecen gün....aciklama su..
arcor flat halen mevcut tabiiki (auslandsflat) bu flat kullanimi kac saat vs önemli degil ..önemli olan ondan fazla farkli nr aranmamasiymis..yani böylece aile akraba aranmadigindan süphelenip..konu komsu es dosta "benim tr flatim var buyrun gelin faydalanin" dercesine bir "hat-missbrauch" oluyormus..(yari almanca yari türkce oldu idare ediverin artik)...
sirf belirli nr lari arayipta konusma yapanlara..kac saat olursa olsun..hic bir sorun cikmiyormus...aciklama böyleydi | |
| | |
ja ja her arcor iscisi baska bir aciklamada bulunuyor, bende gecenlerde arcorda büyük konumda calisan birine sordum, yeni tanismisdim, cevabi arcorda ki flat gercek flat degil, günde oranli kullanmak sarti varmis, yani 3-5 saat arasi. hem benim hattimda hangi numara aranmis ona ne, ozaman sabit numara yapalardi. birde reklamlarda halen daha da uyuz fiyat veriyorlar, yapmasinlar ozaman eger aldiklari para telefonlari karsilamyorsa.
neyse, bende yakinda telekoma gecerim, bakayim sunlardan biraz para koparayim, 01.08.08 anlasmam var erken cikarim dersem para veriyorlarmis, kendilerin atamadiklarini ;)