Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.01.2008, 17:53
ShadoW
Insan ancak anladığı seyleri duyar

ShadoW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız emice
Mesajı göster
Shadow aga sayende ihtarida yedik eyvallah, niye gocundugunu anlayamadim türkiyenin bazi gercekleri var mesela muz cumhuriyeti olusu (secdeyi lugatimdan men ettim Bedenime ekledim) yahudinin karsisinda el pence durusu bu seni niye gocundurdu sayin SHadow
emice ihtar alsan ne olacak sen yine bildiğini okuyon .

el-EMIN abi seni ihtar etti, ben onun ne akrabası ne arkadaşıyım, kendi tasarrufu ve forum tüzüğünün gereği bu.Emin ol, el-EMIN beni çok kez uyarmıştır, istersen linkleri pm atarım sana.

Secde kelimesini kullanmıyon işi Rüku demeye getiriyon LoL

Bu gocuntu kelimesini kullanma, ben senin gocunduğun kelamıda anlarım, ediyormuyum o kelamı?

Ben AK Parti fanatiği değilim! Ben Ak Partiyle birim, hem destekçisiyim. Ak Partiye yaptığınız hakaretler sadece Partime değil şahsıma ve aile efradıma yapılmış oluyor aynı zamanda.

Anlatabildim herhalde, AİLEM diyorum, benim ailemden kimse siyoniste eğilmedi, eğilmez.Siyaseti ANLAYAMIYORSANIZ Ayetle, hadisle, ve kendi mantığınızla yermeye kalkmayın.Eleştirin, karalamayın.Çözüm sunun, iftira atmayın.

Onun için eleştirin ama kullandığınız kelimelere dikat edin.Kardeşim.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
ShadoW isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla