Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.01.2008, 00:54
surmeneli58

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
E.A. hic önemli degil israil de bizim gibi terörden!!!!!!!!cok ceken bir milletmis ya sayin cmbaskani gülün ifadesiyle.Ne ala.Ayni zamanda kundaktaki bebege yetmislik nineme kursun sikan israil hükümeti hukuk devleti imis,sagolsun gül bizleri bayagi aydinlatti.Halbuki refah partisindeyken israilin yaptiginin devlet terörü oldugunu da ayni adam ve adamlardan duymamismiydik.Hep beraber lütfen.Alkiiiiiiiis.(Tesekkürler.)Filistinliler terörist,irakli,iranli,suriyeli veeeee türkler dahi terörist,siyonistin gözünde.Bizim iki kafadar da dost ve müttefikten bahsediyor.Diyalogcularla beraber yürüdük biz bu yollarda diye türküler mirildaniyorlar.Rahmetlik menderes,keza özal,kahveci v.s. nerede.En önemlisi saltanat sahibi saddam nerede?Onuenkiymetli bayramlarimizdan birisinde asmadilar mi deccalin torunlari.bir zamanlar yem verdiklerini inkar edercesine .Insan bu akibetinin ne olacagini en dogru ALLAH BILIR.Ne buyuruyor Mevla: Zalime yardim etmeyin,sonra yardim olunmazsiniz. Amenna. Sonra zalime yardim edenlere zalimin musallat olacagini da Sevgili Peygamber Efendimiz haber veriyor.Biz yardim etmiyoruz ki;sadece Haburu actik.Bunda ne var!Amerikaya logistik destek o kanalla veriliyormus,cok mu.Incirlikten kalkan ucak benim anamin,bacimin kardesimin,cocugumun basina bomba yagdirmiyor ki;Iraklinin basina yagdiriyor.Bana ne iraklidan filistinliden.diyenlere yaziklar olsun.Ama ne yapabiliriz ki,diyenlerimiz var.Müntesibi olduklarini iddia edenlerden rahatsizlik duydugum bir zat var ki elleri öpülür.Ne diyor:Iman hem nur,hem kuvvettir.gercek imana erenler cihana meydan okur.Cok dogru bir kelam.N yapabiliriz diyen kardesim.Kalbini yokla,bak bakalim imanimiz ne durumda.Seyyid cavuslari ,gözcüsünün:Sultanim düsman 100 bin kisilik ordusuyla üzerimize geliyor(onun ordusu da 20 bin kisilik) sözüne tarihe not düsercesine:olsun biz de onlarin üzerine gidiyoruz diye cevap veren Sultan Alparslanlari,33 yil nasil bu kadar deha siyaset güttügünü soranlara,düsman ne dediyse tersini yaptim diyen Abdülhamit hanlari ne olur düsünelim.Biliyorum bircogunuz gülecek,Tayyyip gibi halen ilk olarak Milli Gazeteyi okuyup da bunlar akillanmyacak diyeceksiniz.Olsun ziyani yok zira dogru bir tanedir.Onu da birileri her zaman haykiracaktir.Cenab-i Hak sonu hayirli olan kullarindan eylesin
surmeneli58 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla