| Eveeeet nerede kalmistik bir Trabzonlu milli görüscü olarak Almanyadayim.Bunu kesinlikle bir iftihar konusu olarak beyan etmiyorum. nice alimler vardir ki biz onlarin belki de ayaklarinin tozu olamayiz ,lakin ikbal ugruna zalim olmuslardir.Mevlam ayaklarimizi sabit kilsin.Az kalsin unutuyordum: RIYASET(bas olma ,baskanlik yapma)SEHVETININ CINSEL SEHVETTEN ; LÜTFEN DIKKAT BUYURUN; 360 derece daha güclü oldugunu eminim ki sizler de biliyorsunuz.Hani Hz. Hüseyin(R.A.)Sehid edenler neden bu kadar gaddardi?Cünkü Hz. Muaviyenin oglu olan Yezid tek adam olmak istiyordu ve komutaninin birisine valilik vaad ederek onu bu kadar acimasizlastirmisti.PEYGAMBER Efendimizin torunu oldugu bilinen bir insana karsi nasil bu kadar acimasiz olunabilir.Koltuk dostum,ikbal dostum.Shazirlanan anayasa taslagina dikkat etiniz m i?Yasasin özgürlük.Köydeki ninem gibi basini cenesinin altindan baglayabilirmis benim üniversiteli bacim.Ne olur cekin elllerinizi.aynen oldugu kalsin belki böylesi daha hayirlidir.Benim saf insanimi daha fazla kandirmayin. |