Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.2008, 05:59
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 125
65 Teşekkür 53 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi
Mesajı göster
Bismillah...

* Atılan iftira nedir?

* İfade ettiğiniz şeriat dairesidir. Tasavvuf,şeriat dairesinin üst katıdır. İfade ettiğiniz kendi fikrinizdir. Tasavvufta edeb için Adab-ı Fethullaha,Mehmed Zahid Kotku hzlerinin Tasavvufi Ahlak 1. cildine vs bakabilirsiniz. Ehl-i tarikat olmadığınız gibi beyanatlarınız kendi fikrinizdir,adab-ı tarikat değil.

Tasavvuf sizden sizde tasavvuftan fersah fersah uzaktır muhterem.Ki enaniyet ve tekebbürünüzden kaynaklanan şu kabalığınız,çirkinliğiniz incelerden ince bir peygamberin ümmeti olmaktan dahi uzak davranışlardır. Nerede adab nerede şurada yazılanların sahibi!Nerede tasavvuf nerede şuradaki hakaretlerin sahibi!

vesselam
sen mi kibarsın,senmi ahlaklısın....yazık sana , haline acıyorum,düştüğün duruma acıyorum....iftiracının önde gidenisin....

hem tarikat ehli değilsin...hemde bana iftira atıyorsun.....kardeş,bir Allah dostuna intisablıyım......tarikat ehliyim,ben bunu yaşıyorum sen çıkmış nurcu aklınla bana tarikat ehli değilsin diye iftira atıyorsun...evet senin anladığın gibi tarikat ehli değilim,lakin benim anlattığım gibi tarikat ehliyim.....zorunamı gidiyor tarikat ehli olmam da beni tarikattan dışlama gayretindesin......