|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız adıdeğmez |
|
|
|
|
|
provokosyon dahi olsa gözünü severim o adamların.. istanbul trafiğini bilmeyen, sıkıntısını çekmeyen, aklından hiç trafikte kalınca şu köprünün girişi veya çıkışına bir tane tesis olsa içinde mescid olsa diye geçirmeyen adamın aklına şaşarım |
|
|
|
|
yorumlara baktımda kendimi rusyada hissettim...yahu bu memleketin her karışı camiidir camii....namazın provokasyonumu olurmuş...adamlar trafikte namazım geçmesin diye mücadele ediyor...namazın şuurunda sizler kalkmışınız sui zanla provokasyondan bahsediyorsunuz...kazaya kalsa dahamı iyi.....namaz vaktinde kılınacak bir ibadettir....burası rusya değil....burası her karış toprağında şehit yatan ve her karışı mescit olan bir ülke...wesselam...namaz dinin direği ....beş vakit namazını vaktinde kılmaya gayret edenin provokasyonu olmaz........benimde arabada seccadem var....öyle oluyor ki trafikte namazım gecikecek,çekiyorum kenara seriyorum seccademi kılıyorum namazımı,kime ne........Allaha karşı verdiğimiz sözü yerine getirmek için her yer benim için mescittir.....