Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.02.2008, 08:50
TALHA-61
el-Mübarek :)

TALHA-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 17
129 Teşekkür 63 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
Leverkusen liler de GS liymis duyduguma göre

Talha FB hic degilse 5 sezonun 3 nü sampiyon olarak bitiriyor

Trapzon spor 15 yildir averaj takimini oynuyor

Gecen gün tv de yorumculardan biri ne diyor biliyormusun hani atletizm de 2000 m ve üzerindeki kosularda rekor kirdirmak icin ilk iki-üc turda tavsan atlet kostururlar hizli tempo ile baslarki bu tavsan atletler gercek kosucularda tempoyu ona göre ayarlar...
Tabi sonuc gercek atletlerden biri cogu zaman rekor derece ile yarisi kazanir...Tavsan atlet te 3. turdan sonra hemen kenara atar kendini görevimi yaptim edasi ve gururu ile...
Iste son 20 yilin Trapzon Sporu Tavsan takimi oynuyor..diye yorum yapmisti

sen ne dersin bu konu hakkinda
olaylara bu boyutdan bakarsan haklisin...fakat;

- tüm bizans medyasi Istanbul takimlarin'in pesinde
- aslen karadenizli olan fakat rant pesinde kosan zengin yöneticiler onlarin pesinden
- medya'nin yaninda hakemler v.s. hep onlarin yaninda ( 3 sezon önce sampiyonluga kosarken, FB stadinda Hakem cem Papila'nin yaptigini görmüssünüzdür)
- 20 milyonluk nufus IStanbul'da, yaklasik 1 milyon kisi Trabzon'da
- tüm büyük sponsorlar onlarin pesinde
-v.s.

biz 40 yillik mazimize 6 sampiyonluk sigdirdik, birakin onlar bunca yüzsüslüklerine ragmen 10 kere sampiyon olsunlar...

onurlu mücadelemiz herdaim devam edecektir :)

not: suan Türkiye Liginde 50'den fazla Trabzon'lu futbolcu var, GS'in altyapisi nerdeyse Trabzonlu genclerden olusuyor.

.

~ TASAVVUF, DÜNYA ADAMINI ALLAH ADAMI YAPMA SANATIDIR ~

ALLAH'ım! İsmini söyleterek canımı al, İsmını söyleterek beni dirilt! (AMIN)
TALHA-61 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla