Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.02.2008, 14:17
BAHADIRALP

BAHADIRALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
160 Teşekkür 107 Mesaja aldı
Kardesim bu yazinin müsebbibi sen misin yoksa ;
Mustafa Uğur AKÇIL mi..?

Bir defa ben sahsi düsüncemi yazarken okudugumda ilk kizdigim sey, referans olarak Atatürk ün verilmesi oldu...
Sana benim ne iftira attigim nede kemalist dedigim yazimda kisa bir serzenisti Atatürk hakkinda konularin acilmamasi...

Her seyi gecelim diyelim ki ben yanlis anladim yanlis yazdim...

Simdi yukardaki yazinin müellifinin akilda kalan en belirgin konudaki fikri...

Atatürkün özgürlüklere basörtüsüne duydugu sözüm ona önem(!) kaliyor akilda..
Elektron kardesim senle simdiye kadar karsilikli yazistigimi hatirlamiyorum yani evveliyatinda husumetliyizde böyle yaziyorum gibi algilama,kisisellestirmeden konuyu istersen su noktadan ele alip degerlendirelim, bu düsündügüm ve düsüncelerimi yazdigim noktada özellikle sahsina yönelik yanlisim olmus ise ben bunuda düzeltirim,gerekirse özürümüde dilerim,gocunmam...

$imdi Allah Rizasi icin , Atatürkü hic tanimayan birine yukardaki yazi okutulsa, tamam niyet basörtüsüne kanun nezninde mesru bir destek aramak o zaten bilinen sey, ama
6 Asir elden düsürmedikleri islam bayraginin bir cirpida o bayrak altinda islam ile ilgili ne kadar deger yargilari varsa silip süpürmesi, hazmedebildigimiz bir sey olmadigindan,bir basörtüsünde müspet referans olarak ismi zikredilmesi bile insanin tüylerini ayaga kaldirmaya yetiyor...
BAHADIRALP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla