Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.03.2008, 17:53
seckince

seckince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 99
27 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Ahh ah!! Bu gün israiL zuLmünü teL'in için ayaktaydık..iLerden bir gurup poLis geLdi..Robocop..bi kaç otobüs doLusu..ELLerinde pLastik mermi atan uzun namLuLu siLahLardan..BunLarı İsraiL askerLerinin eLinde de gördüğümü zannediyorum..Tüpler aLmışLar eLLerine..Bi de göz yaşartıcı bombaLarı beLLerine bağLamışLar..PoLisLerin hepsinin beLLerinde de göz yaşartıcı bombaLara karşı gaz maskeLeri asıLmıştı..En az 50-60 cm uzunLuğundaki copLar beLLerindeydi..Koyu Lacivert uniformaLarı giymişLer..İkiLi sıra oLduLar...Ve camiye doğru yürüyüşe geçtiLer..HayretLer içindeydim..ne oLuyordu bana..beyazıtta bu gazLara ve copLara aLışamamış mıyım ki..?Kendi kendime dövündüm...Kendi kendime kızdım..BoyunLarımızdaki FiListin bayrakLarına bir kez daha baktım..AğLasam mı ne? Hiç kös kös kıLdık gıyabi namazı..Aksa'da yahudi namLuLarı aLtında namaz kıLanLar geLdi akLıma..İçim yandı..Gözüm yaşardı sadece..Yanan İsraiL bayragına karşı biraz daha hınçLı,biraz daha öfkeLi bağırdık..''KahroLsun İsraiL...Muhammedin Ordusu kafirLerin korkusu...''
KameraLar çekti bizi..PoLisLer seyrettiLer..Neden geLmişLerdi buraya pür-siLah..Neden? Baktım ..baktım..SıkıLdı biraz daha yumrukLarım...Ve bağırdım çekinik..''KahroLsun Amerika..KahroLsun İsraiL...''
Ve..
''Burası Türkiye İsraiL değiL...!!'' Neredeyse ''İyi ki burası İsraiL değiL...'' diyeceğiz..Ne dersiniz?