Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.03.2008, 08:20
seckince

seckince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 46
20 Teşekkür 15 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız emice
Mesajı göster
Böyle kisileri gözünüzde cok fazla büyütmeyin, takvada yarisanlardan birimi yoksa, benmi yanlis tanimisim acaba; seckince gardas sen nihat genci istedigin kadar yücelt süsle püsle ve penbe masallarinada bas kahraman yap ama biz vicdani ve akli hür müslümanlara böylelerini dayatma RICAMDIR Rabbim seni ve bu mesajimi okuyan herkesi Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) cennetinde komsu eylesin bizide icinden ayirmasin AMIN!
Sizin düzeyinize hayranım vaLla..ALLah razı oLsun sizden..Nihat Genç'in dediği şudur:
Alıntı:
''Bizi bir gün temizleyecek olan Müslümanlıktır. Ya bir gün bütün bu kirlerimizi, pisliklerimizi Müslümanlık gelip temizleyecek. Dünyayı kirletiriz, buldozerleriyle, kendi pisliklerimizle, ahlaksızlığımızla. Yine bir tövbe, yine Müslüman kardeşliğimiz gelecek ve bu toprakların kırk ikindileri gibi gene yıkayacak bizi. O yıkayacak, o sular hem dışımızdan, hem içimizden, hem ormanlardan, hem beynimizden akacak. Dualarla akacak. Yine bizi yıkayacak olan bu Müslümanlıktır. Ama şimdi yeni yetişmekte olan çocuklar, bakıyorlar ki burada şeytani çığlıklar atan, bilmem neler yapan insanlar var. Ne bırakabiliriz, servet bırakamayız. Servet bırakamayız, milyarlık holdinglerini bırakamazsın, zengin kocanın makamlarını da bırakamazsın. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz bir ahlaktır. Benim babam dürüst adamdı, sade adamdı, temiz adamdı, yemedi içmedi. Böyle bir değer bırakacağız.''
Önce okuyun sonra konuşun..Okumassanız da okumayın..ZorLayan yok..Bunu buraya açmamın sebebi ise eL-EMIN Kardeşim bi başLık açmıştı..Nihat Genç'î ağLattıLar diye..İşte Nihat Genç bu konuşmayı yaparken bi yerine geLince -annesiyLe iLgiLi- kısma geLince duyguLanıyor ve agLıyor..Bunu ihsas etmek açısından buraya aLdım bu konuşmasını..ÖnyargıLı oLmak müsLümana yaklışmaz..
Ayrıca bana Nihat Genç'i ''süsLe püsLe'' gibi ithamLarLa yakLaşmanız da yanLış..Bendeniz Nihat Genç'in müridi de değiLim..Sadece bi konuşmasını aktardım..Gerçek bir çok oLayı gundeme getirişi üsLub bakımından -bazıLarı- hoşuma gitmekte sadece..AnLatımı ,ortaya koyuşu yani..Size veya kimseye bir şey dayattığım yok...İster okursun ister okumassın..Hepiniz her şeyi çok iyi biLiyorsunuz MaşşaLLah..Enaniyet de diz boyu..Sonra çıkın bana ''dayatma yapma!!'' deyin..Size kim dayatma yapmış...Bari insana iftira atmayın..Başka ihsan da istemez..Umarım anLaşıLmıştır..Yorumunuzun soonunda cennette komşu oLmamız diLeğiniz var ama haLinizden eLinizde yetki oLsaydı kendinizden ve müridanınızdan başka kimseyi cennete sokmayacağınız gibi bi izLenim çıkıyor..ALLah muhafaza!!