Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.03.2008, 09:14
seckince

seckince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 99
27 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız emice
Mesajı göster
Bu genc soyadi olanlar zaten hep bol keseten ve tribünlere oynamaya aliskindirlar bende seckince gardasimin bu nihati niye bukadar yüceltigini anlayamadim ama kusura bakma el-emin gardas bu forumda yüzde doksaninin bir fikir babasi veya pesinden gittigi bir lideri var, seckincede nihati secmis olabilir saygi duymak lazim ama bu sahislari getiripde baskalarina kahraman olarak dayatmaniz ve iste budur demeniz dogru degil biraz kendi fikirlerinizi ortaya koyun baskalarini kendiniz icin konusturup düsündürmeyin.
Kendi kendinize hakkımızda hukumLer çıkartmayın..Kimse Nihat Genç'i Lider faLan seçmedi..YüceLtmek faLan da yok..Okumadan yazıyorsunuz..Konuya bakın bi..Dayatma mayatma agzınıza geLeni yazıyorsunuz ya hu!!Yok fikir babas biLmem ne!! Yapmayın ALLah aşkına ya!! Benim çizgim yazıLarımdan beLLidir..YorumLarımdan beLLidir..Ben ne zaman Nihat Genç'i Lider veya fikir babası diye iLan etmişim ki? Kendi kendinize yakıştırıp duruyor sonra da itham ediyorsunuz..Neymiş kahraman oLarak dayatmışızmış!! Bırakın ya bu yakLaşımLarı...Biraz basamakLarı çıkaLım Lütfen ya!!

Alıntı:
abi boş ver kendilerine yakışanı yapıyorlar

kaldıki nihat genc gercekten adam gibi adam..bunlar uhuvettende anlamaz