Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.03.2008, 09:03
mustafahayrier

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
hacı mustafa hayri baba k.s.

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız mor-it
Mesajı göster
selamün aleyküm mustafahayrier kardeşim ALLAH hayri baba gibilerin şefeatına bizleride eriştirsin. ancak o mübarek RABbisine kavuşmuştur ve kendisi vefat ettikten sonra müritlerinin biat etmesi için yerlerine mürşidi kamil bırakmıştır.şimdi onun müridine düşen onun vekiline biat etmektir. ben vekillerinden bir tek hafız mustafa efendiyi biliyorum o sebeple sizede hafız mustafa efendi(efendi baba)nın sohbetlerine katılmanızı ve hatta eğer değilseniz kendisinden derslenmenizi ,bir kardeşiniz olarak tavsiye ederim.ki;feyziniz bitmemiş olsun ve devam etsin .ALLAHA EMANET OLUN kardeşim.selamün aleyküm.
kardeşim bu söylediklerinize katılmıyorum. kuran ve sünnet ışığında rabıta ve tevessül isimli dilaver selvinin kitabını okursanı bu kanuda bilgi sahibi olursunuz ve ayrıca ben hayri baba hazretlerinin çocuklarıyla görüşüyorum ve vasiyetnamaesinde baba hazretleri falanı bırakıyorum demiyor.şimdi o vasiyeti yazıyım sana.

mustafahayrier isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla