Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.03.2008, 16:01
ErkekFatma
o bir sivasli...

ErkekFatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür aldı 0 Mesajlar için

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bekledigim kadar action yoktu dün maalesef... cok fazla duygusallasmaya basladi dizi artik yaaa...

zaten benimle dizi izlemek ayri bir komedi *sulugözsmily* hemen boncuk boncuk dökerim biri yaralandiginda yada öldügünde

yani bulutun vurulmasina bile icerledim ya.. pesssss pana filme pessss bu kadar duygusal yaptilar.. düsmanin ölmesine bile üzülecegiz nerdeyse

gelelim yorumlara....

Alıntı:
kutayre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lanet olsun içimdeki şu insan sevgisiine:)
harika yaaaaa
Alıntı:
elmnightmare´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
-Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto.

Alıntı:
SeyFull@H´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan bu sefer kesin öldü.
yok.. hakani kasitli öldürmedi öldürmezde.. sartlar ne olursa olsun.. hakan abdülheyin;)
Alıntı:
TALHA-61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilmem farkındamısınız,
-Çeto arabayı her hareket ettirmeye çalıştırdığında arabayı ya geç kaldırıyor yada stop ettirecekmiş gibi gidiyor.Kesin ehliyetsiz :)

sende nerelere takiliyon yaaaa benden betersin
- burjuva düşmanı Muro Crysler araba kullanıyor. :)))

Bulut kurşun yediği halde neden arabaya ters kapıdan biniyor.Madem çatışma çıktı arabanın arkasına geçsene :))))

evet.. biraz sacmaydi.. diger taraftan söför koltuguna direk gecebilirdi...

Polat o kalınlıkta kitabı bir oturuşta nasıl bitiriyor?Kitap hangi kalın fontlarda yazılmış :-))))

sorma gitsin.. göz gezdirdi sadece sanki.. ezberlemesi gerekiyor.. hani gizli seyler yaziyordu icinde.. türkiyenin gelecegi icin cephaneler falan filan?? nasil iki dakikada okudu hemen... ben olsam sorardim "shey... abi müsade varsa 1 hafta icinde teslim edebilirmiyim.. malum, kitap kalin da :)

cok sükür, memati ölmemis...
demistim ben memati ölmez diye... cünkü iskender öldürürsede eline birsey gecmez, öldürmesede.. o yüzden isine yarayabilir diye öldürmedi
mematiler ölmez, vatan bölünmez
Hepimiz Mematiyiz :))

.

Alıntı:
TALHA-61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Memati olmedi ayrica Omer Babanin konusmasini iyi dinlerseniz bunu dogruluyor orda ne diyor Hz.Ibrahim Hz.Ismaili kurban verecekti bicagi vurdu ama kesmedi yani Polata sabir dedi 32.bolum Memati cikar.

:)

.
o zaten kesin yaa.. memati yarali marali cikar ortaya... ömer babanin konusmalari beni bile okadar rahatlatiyor ki..

deli hikmete evliligi icin verdigi ögütler falan.. harikaydi.. gözlerim doldu