Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.03.2008, 16:25
ZEGODAYI
Hayat bir sınavdır

ZEGODAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 0
37 Teşekkür aldı 19 Mesajlar için

Muro: Silahın temel üç parçası vardır, birincisi şarjör, ikincisi kabza, üçüncüsü namlu... nişan alırken evrensel bir kural vardır, gez göz arpacık...

Çeto: Başkanım Göz,Gez,Arpacık

Muro: Dur çeto şaşırtma beni, evet gez,göz,arpacık...

ÇEto: Yok Başkanım, Bak bu göz, gez burası, arpacıkta aha bu dibi...

Muro: 15 yıllık silahlı mücadelemi bir kelime oyunuyla mafettin çeto, emir tekrarı yapıyorum gez göz arpacık.. Burdan bakıyorsun burdan nişan alıp, kafasına sıkıyorsun işte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Muro: Çetin arkadaşları tam siper yatır,

Çeto: Emredersin, yatın,yatın,yatın,yat,yat,yat,yat.... olmuyor yoldaşlar olmuyorr, manken gibi yatarsanız, kurşun üstüne oturduğunuz organ itibariyle yersiniz...

Muro: Ne yapıyorsun çetin...

Çeto: Başkanım malesef emekçi sınıfının beslenme kültürü bulgur ve ekmek üstüne kurulu olduğu için, oturdukları organ yayılmacı bir politika izliyor, leğen gibi oluyor...

Muro: ne diyorsun öyle leğen meğen terbiyesiz, sulandırma dersi..

Çeto: Özür dilerim başkanım

-------------------------------------------------------------------------------

Çeto: Başkanım yine ıska, isterseniz bayan arkadaşlar sıksın...

Muro: Evet birde bayan arkadaşlardan birini görelim..

Çeto: Derin bir nefes alıyorsun, yarısını bırakıyorsun, yarısı içinde kalıyor, bir süre içinde gezdiriyorsun, kurşunu namludan çıkarırken nefesinide ağzından çıkıyor ve kurşun gidip hedefi buluyor...

Muro: Kullandığın onca kelimenin içinde bir tane devrimci kelime geçti mi çetin.

Çeto: Eee, dikkat etmedim başkan.

Muro: Evet çetin, her zaman söyledim kelimeler kurşunlardan daha etkili, yani sen karavana konuşan ve sıkan birisin.. hadi sıkın.

Çeto: Başkanım, tam hedef...

Muro: Her zaman söylemişimdir bana halkımın kadınlarını verin ben size dünyayı alayım..