| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız addanali | | | | |
| antiemperyalist antisiyonist olmak gibi bir derdim ve uğraşım yoktur...sadece müslüman kimliğime göre ALLAHIN çizdiği hudutlarda yaşamaya gayret ediyorum...ve olayları birşeylerin antisi olarak değerlendirmiyorum........ben bir müslümanım ve müslümanca değerlendirmeye çalışıyorum....siyasetin ne olduğunu ve nasıl yapılacağını bilmeyen insanlarla uğraşacak vaktim yok..........yazdıklarımı aklı selim tarafınla otur bir düşün...derdim seni incitmek ,değildir......bir müslüman kardeşim olarak sana nikar yapmaktır.......bugün akp yi kapatmaya çalışan fosiller dün refahı kapatanlar evvelsigün milli nizamı kapatanlar daha evvelsi gün adnan menderesi kapatanlardır.....durum ortadadır..............erbakanın başına gelenleri kendilerine tecrübe yapmış AKP yi bugün farklı bir şekilde çökertmeye çalışıyor bu zihniyet...........ben ne akp liyim ne faziletli nede bir başkacı , ben müslümanım ve peygamberim Hz. Muhammedin ümmetine karşı şevkat ve merhamet kanatlarını açtığını bilerek hareket ediyorum........benim için saadetli,akpli ,btpli, bbpli farketmez..........Saldırı Allaha ve Resulünedir.......müslümanlar bahanedir...........avrupada karikatürle saldırıyorlar türkiyede direk saldırıyorlar............................. | |
| | |
ozaman nihat gençe münafık demeyeceksin
yada Şimon peresi ayakta alkışlayanlarada münafık diyeceksin.
İslam dini cemaat dinidir,
içinizden iyiliği emreden kötülüğü nehyeden bir topluluk bulunsun diyor senin dinin,
TOPLULUK diyor,FERT demiyor
namazı bile cemaatle kılmanın sevabı ne kadar fazla ..
o halde sen müslümanım deyip , bir cemaate,cihad ordusuna bağlı olmadan hareket edemezsin..
öncelikle bir tarikata,bir mürşidi kamile,bir ilim meclisine,daha sonrada cihad ordusuna bağlanacaksın,İslam bunu emrediyor..
AKPyle refah partisini birbirine karıştırma,
refah partisinin kapatılma davası dış destekli açılmış
ABD İSRAİL VE AB ülkeleri refahın kapatılmasını desteklemiş,hatta bizzat onların destekleriyle o dava açılmıştır
oysa AKPnin kapatılmasına ABD AB VE İSRAİL şiddetle karşı çıkmaktadır,
aradaki fark bu,GECEyle GÜNDÜZ kadar açık..