Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.04.2008, 15:17
TALHA-61
~ Dua edin insaALLAH ~

TALHA-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 3
21 Teşekkür aldı 13 Mesajlar için

Alıntı:
asıl önemli olan bu bölümde türkiyenin yakın tarihiyle ilgili çok çarpıcı konulara değinildi..senaristler gerçekten çok cesur davranmışlar.. iskender büyüğün konuştuğu gazeteci Uğur Mumcu'dur...ve bahsedilen kitabının adı bay pipodur..Gerçektende kitabını tamamlayadan arabasının altına konulan c-4 patlayıcıyla hayatını kaybetmiştir..Çünkü bu kitabında abdullah öcalanın 1972 yılında ankara üni siyasi bilimler fakültesinde okurken olaylara karışmış tüm arkadaşları tutuklanırken tek abdullah öcalan serbest bırakılmıştır..(isteyenler bay pipo'nun 221 sayfasına bakabilirler)..yani uğur mumcu abdullah öcalanı kimlerin destekleyip kimlerin bu örgütü kurduğunu bildiği için öldürülmüştür..gerçekten harika bi bölümdü..!!!
Alıntı:
memati polatın mekanda krizlere girer şimdi

memati :''abi bi toz beee,köpeğin olıyım be abiiii''
-->
Alıntı:
Polat da Türk filmlerinden alışıldık tarzda bir bedel istemesin mal karşılığında

Alıntı:
isko´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
olamaz yaaa... bir insan bu kadar kötü durumuna düşürülmez..... hele bu isim memati olursa aslaaaa....bakalım iskender ve hakan için nasıl bir senaryo hazırlayacaklar..tek tavsiyem yalvarsınlar ölmek için .. biz onların ölümünü o şekilde görmek istiyoruz.
mematinin tipine çok üzüldüm içim yandı :( Son sahnede vallaha ağladım Mematiye sarılınca Polat....
Neyse ya 1 hafta daha işkence çekmekten kurtulduk. MEMATİ Kurtuldu Ya Artık Gerisi Önemli Değil.
Bulut ve Muroda ölmedi. Mutluluklar vadisi :D
harikaydı final.
polatın mematiyi zafer işareti yaparken görüp sarılması müthişti :D
Mematiler ölmez :D
Alıntı:
la bu muro bizim Reis ustayla nasil konusuyor. o sahneye cok kil oldum. sen örgütlüysen oda Lazdir Murooooooooo

.

~ TASAVVUF, DÜNYA ADAMINI ALLAH ADAMI YAPMA SANATIDIR ~

ALLAH'ım! İsmini söyleterek canımı al, İsmını söyleterek beni dirilt! (AMIN)
TALHA-61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla