Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.04.2008, 00:13
TALHA-61
~ Dua edin insaALLAH ~

TALHA-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
45 Teşekkür 19 Mesaja aldı
bura antu'yu, car$i forumunu gecmi$ yahu :=)

----

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe yenilgisi sonrası hakemlere ateş püskürdü. Karşılaşmanın hakemi Hakan Sivriservi hakkında canlı yayında çok ağır ifadeler kullanan Kafkas, “O, kesinlikle aşağılık bir adam. Maçı katletti. Yeter artık. Utandım, utanıyorum. Bu yapılanları içime sindirmem mümkün değil. Resmen yerin dibine girdim. O penaltı pozisyonu gözlerimin önüne geldikçe kendimi kötü hissediyorum. Yazıklar olsun” dedi.

------

‘Hakemin zavallılığı...’
Kafkas'ın bu açıklamalarından sonra Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma da, tepkisini ağır sözlerle dile getirdi: “Federasyon değişse bile ezilenler değişmedi. Maalesef üçüncü dünya ülkelerinde böyle oluyor. Bizim penaltı olmayan pozisyondaki penaltıya itirazımız yok. Ofsayttan gelen ikinci gole itirazımız yok. Biz sahada futbol oynamak isteyen 11 kişiydik. Ancak hakem üçlüsü futbol oynamamıza müsaade etmedi. Hakemin zavallılığı bunu engelledi.”

.

~ TASAVVUF, DÜNYA ADAMINI ALLAH ADAMI YAPMA SANATIDIR ~

ALLAH'ım! İsmini söyleterek canımı al, İsmını söyleterek beni dirilt! (AMIN)
TALHA-61 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla