Esselamünaleyküm Degerli kardesim M.Ali Bu forumda yazdigin yada alinti yaptigin
yazilarin hemen hemen hepsini okuyorum ve cok deger veriyorum.Bence cok akilli ve (abartili olmassa) alim birisisin yada ben öyle algiliyorum,netice itibari ile fikirlerin benim icin önemli.
Milli Gazete ve Erbakan hakkinda bir elestiri yapacak kadar kendimi bilgili saymiyorum,ayrica bir tartismada olsun istemiyorum.
Ama sunu söyleden gecemeyecegim madem konu acildi.
Ben 1970'li yillardan bu yana (aklim erdi ereli)Milli görüs camiasi icindeyim
belkide imanim'in muhafaza edilmesinde cok payi vardir bu teskilatin,
zira gencligimin en tehlikeli dönemlerinde Ist.bulda yalniz yasiyordum ailem Konya'da idi ve Moda'in en ünlü terzi'sinde calisiyordum sanirim ne demek istedigimi anliyorsun.
Elhamdülillah bu teskilatla hep berabar oduk günah batagindan korundugumu saniyorum (herseyin dogrusunu
ALLAH bilir)
Bu kisa aciklamadan sonra gelelim Erbakan'a (sunu hatirlatayim buradada ayni sekilde Berlin'de yine beraber idik.)
Erbakan Berlin'e her gelisinde coskulu bir karsilama olur hala devam eder.
Bu aciz kardesinde hep karsilayanlardan ve elini öpenlerdendir.
Ayrica buradaki özel toplantilardada hep bulumusumdur,tabi o özelde konusulanlar orada kalmali yalnislarda olsa burada aktaracak degilim.
Ben sunu anladim Hoca'da asiri bir vitrinde olma kompleksi var,her zaman
ona asiri alaka gösterilsin istiyor.eger kendi cemaatinden birisi alaka
görmeye baslasa o hemen engelleniyor,baskasina tahammülü yok.
Belki yaniliyorum ama ben yillardir gözlemlerimde bu kaniya vardim.
Bu olmamali müslüman gururlu olmamali, insan yanilabilir Erbakan'da yanlis yapabilir, ama asla Hocam sen burada yaniliyorsun ,diyemessin hic kimse diyemez.
Simdi kendisinden basarili biri geldi, Hoca tahammül edemiyor.
Insanlarin hatalarinida görmek lazim Futbol takimi tutar gibi yada Tarikat
syehine baglanir gibi (ben asla tarikati kücümsemem ve kendimde terikat ehliyim) yalniz sözüm ona tarikatlardan bahsediyorum,baglanmamali.
Kisaca 30 yildan fazla bir zamandir biz Hoca'ya öyle baglandik ben sahsim adina söylüyorum.Her sösünü alkisladik suda yanlis demedik, yanlisi söylenmesse insan o yanlista israr eder , ben dogru yapiyorum zanneder, nihayeti oda bir insan.
Bunuda bir itiraf olarak söylüyorum Erbakan gercekten cok akilli bir insan
Tükiye ve Dünya gercek bir deger, Birde insanlara hak verip yaptiklarini görse.
Kiymetli kardesim simdilik bu kadar hatam olmussa affola, kimseyi kirmak istemem
Bastada söyledigim gibi senin fikirlerin benim icin önemli,Degerli yazilarini beklerim.
ALLAH'a emanet ol.