| karşı bir ihtilal olmaz ise akp kesinlikle kapatılacaktır........kapatıldıktan sonraki süreçte doğu ve güneydoğu bölgelerimiz maalesef türkiye cumhuriyeti sınırlarının dışında kalacaktır.........süreç onu gösteriyor......doğu ve güneydoğu halkı akp kapatıldıktan sonraki süreçte kendini türkiye cumhuriyetinin vatandaşı olarak görmeyecektir......ve ne olacaksa olsun diyerek pkk ya enteğre olacaklar ve doğu,güneydoğu bölgelerimiz elimizden göz göre göre çıkacaktır........buna ne askeriye ne atatürkçü düşünce derneği ne savcılar ne hakimler ve chp engel olamayacaktır........çözülme sürecine girilmiş durumdadır......sonuç bu şekilde tecelli edecek gibi gözüküyor........bunu uzun zamandır düşünüyorum vede zaman zaman yazıyorum,bir hafta önce mahir kaynak bu konuya bu şekilde değindi...........bu düşüncemde yalnız olmadığımı gördüm.......mahir kaynak gibi düşünen çok akademisyen var.......doğu ve güneydoğu recep tayyip erdoğana inanıyordu ve oylarıyla bunu türkiyenin diğer bölgelerinden farksız olarak ortaya koymuşlardı....malesef erdoğan siyasi yasaklı olursa bu son umutta toprağa düşmüş olacak......akp kapatılmasın demiyorum....çünkü Allahında bir hesabı var..........hangisi bizim için hayırlı bilmediğimden....
__________________ "SEVEN SEVDİĞİNE İTAAT EDER" |