Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.04.2008, 00:15
BeytullaH

BeytullaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 113
293 Teşekkür 162 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen
Mesajı göster
1986-1987 sezonuydu sanirim.. GS´li arkadaslarla Fenerbahce Galatasaray macina bakiyoruz. Bahse de girmisiz. Ilk yari Galatasaray 3 gol atti, Fener dagildi.. Bahsi kaybetmis olmak zoruma gitmiyor, farkli yeniliyor olmamiz, tarihi fark yemenin esiginde olmamiz beni kahrediyor. Arkadaslar dalga geciyor bahsi yükseltme teklifleri geliyor.. Ve 2. yari basliyor.. Aslan terbiyecisi Fenerbahce maci 4-3 aliyor.. Yani Fener bunu hep yapiyor. Ama bu maca bir anti-fenerli yorumu yapayim :)

Ali Sen devreye girdi, basti parayi GS´ye, GS maci satti

cik maci kaybet, ondan sonra $ike var diye feryad-u figan :) ezikler :)

Fenerbahcenin uyusturucu ticareti bile yaptigini iddia eden, 8-0 yenilip yüz karasi olarak yurda dönen eziklerle ve rezillerle Fenerbahcenin büyüklügünü tartisacak degilim ;)

Ama Talhacim, senin icin özel bir aciklama yapicam bunu kimseye de deme :)

Evet kardesim, para cuval cuval.. Uyusturucu ve silah kacakciligi, lüks oto hirsizligi bilimum yer alti dünyasi isleri bizim baskan Davut Tataroglu (pardon Aziz Yildirim dicektim :D ) tarafindan yapildigi icin paramiz bitmez.. E para cok olunca da basiyoruz parayi aliyoruz maclari, hakemleri, rakip oyunculari , fenerasyonu (pardon yine yanlis yazdim, federasyon yazacaktim :D )

Polat Alemdar da (Pardon Sedat Peker yani :) ) icerden emirler yagdiriyo rakiplere, hakemlere SIKARIM ulan kafaniza diyo. Ve Fener hep sampiyon, hep en iyi :D Yoksa bakma sen o kadroya, o oyunculara. Hepsi vitrinde göstermelik, hicbiri futboldan anlamaz :)

Aman ha bu bir SIRDIR, sakin kimseye deme emi iki gözüm :))

Fifa ve Uefa´daki SIRLARIMIZI bir dahaki yazimda anlaticam. Ah kardesim bir bilsen, avrupada da ne paralar yedirdik ceyrek finale kadar gelebilmek icin. Italyayi ispanyayi paraya bogduk :))

biz antep maçından bahsediyorduk arkadaş gs maçına çevirmiş

kara para olayını liverpolldan 8-0 a çevirmiş

uefada ve fifada okadar çok başarıları varki bunları hakemlerlemi aldık diyecek

bizi aydınlatmış bu konuda saol

ne başarınız var ezik rezil olan sizler beşiktaş standford briçte chelsea yı 2-0 yendiğinde asıl ezik olan siz koskocaman sıfır puan toplayarak avaraj takımı olarak döndünüz
galatasaray uefa kupasını almış süper kupayı almış o başarı değil fb nin ki başarı hee