Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.04.2008, 01:43
delicikkk
acabaaa?????

delicikkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Bu gördügünüz´de benim yani bizim sushi miz... gördügünüz gibi bembeyaz - yani tertemiz - kokmuyor ve pisliginide yemiyor.. cocuk doktoromuzun demesine göre: Kedi tügünü insan vücudu eritmiyormus o yapistigi yerde kaliyormus, ama köpegin tügünü insan vücudu eritebiliyormus yani diski ile cikabiliyormus..... Allahima sükür benim evimde Yasin de okunuyor, Namaz da kiliniyor, dualarda ögreniliyor, Besmele de cekilliyor yani sanmiyorum ki Melekler girmesin sonucta eve tuvaletini yapmiyor, disardan geldiginde ayaklar ve poposu siliniyor, 3 aydan 3 aya kurt kuru yapildiktan sonra hastalikta olma gibi bi sansi yok, pirelenmesin diye 3 aylik ilaci var yani herseyi yordamina göre yaptinmi sanirim hic bi sey olmaz, benim duymadigim görmedigim sesleri, misafirleri 5 dakika evvelden bana haber veriyor ;)...haa annemde istemiyor ayni yukardaki yazilar gibi konuyor, ama biz esim le kararliyiz arti 3 cocugumla cok güzel yetistirdik benim cocuklardan akilli inanin otur diyorsun oturuyor, kalk diyorsun kalkiyor, dön diyorsun dönüyor , merhaba yapiyor saklambac oynuyor cocuklarla, bence köpek cocuklarin büyümesinde cok positif bir Rolü var..

Kedi ye gelince, daha temiz demek yanlis olur... Kedi tuvaletini yaptiginda kendini yalayarak temizliyor... nerede kaldi bunun temizligi??? sonucta disarida da geziyor tügleride dökülüyor.. o da 4 bacakli - kuyruklu - yani biri kedi biri köpek iste... sonucta 2 side hayvan...sanirim kedi birinin hayatinimi kurtarmisti dinimizde onun üzerine Allah c.c. senin sirtin hic bir zaman yere gelmesin demis - o gün bu gün kedi hic sirt üstü düsmüyormus... belki ondan olabilirmi? caizlik konusu..

CIMG0087.JPG