| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar | | | | |
| Hakaret eden de ettirende suçludur... Keza sizde hakaret edilmemesi gerektiğini beyan ediyorsunuz.
Burada tarafsızlık iddiasında değilim, müslümansam tarafım.... | |
| | |
Bu uyari bizim tartismalarimiz üzerine yapilan, dogru bir uyari. Tartisma seviyesinin düsmemesini istemek sadece modlarin degil, diger üyelerin, bizlerinde arzusudur. Farkli bakan taraftan bahsedilmis. Bu farkli olan bizmiyiz, yoksa muhatablarimizmi diye sormayacagim. Cünki bu göreceli bir kavram ve ben onlara göre farkli acidan bakiyorum, onlar da bana göre farkli acidan bakiyor.
Ama sen bu farki kimin bakis acisina göre fark ettin, merak etmiyor degilim. Cevap vermeni beklemiyorum, sadece kafamdan geceni yazdim.
Alinti yaptigim mesajinda tarafsiz degilim, müslüman oldugum icin tarafim demissin. Simdi böylesi bir durumda, bir müslüman ile -gayr-i müslim biri arasinda taraf olma durumu var ise, dediginde haklisin, kabul..
Bu meselede müslümanligindan ötürü tarafinda oldugun kim?? Diye de sormayacagim.. Bunu da sadece aklimdan gecenleri yazmak icin yazdim, cevap beklemiyorum..
Cünki senin de birilerinin yaptigi hataya düsmeni istemem.. Hangi tarafi hakli gördügün benim icin hic sorun degil. Ama o ettigin laf cok talihsiz bir ifade, o laf bu konularla alakali bir sey degil. Müslüman oldugumdan dolayi tarafim dersen, taraflardan birinin müslüman olmadigi kanaatinde oldugun anlasilir ki, zannediyorum sen böyle bir sey demek istemedin.. Öyle umuyorum en azindan.
Selametle..