Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.04.2008, 13:18
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 66
45 Teşekkür 34 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız zumra
Mesajı göster
Allah cc,yarattigi insanin psikolojisine göre din ve resul göndermistir zaten,böyle dünyevi menfaatler ugruna,müslümanlari soytari yapmaya gerek yok.
Allah cc hepimizi hak olan yoldan ayirmasin,hepimize basiret versin.
işte basiretten bahsediyorum bende.......bugün müslümanların aşağı görülmesinin sebeblerini ortadan kaldırmak gerekiyor..........bunun için bizlerin insan psikolojisini bilmemiz ve ona göre islamı yamamız ve yaşatmaya çalışmamız lazım........ne ifrat nede tefritte olmadan.....birşeye tepki verirken başka şeyleri yıkmamalı.......islamda zevkli olmak yokmudur.....islamda zevk almak harammıdır......mutlu olmak harammıdır........sınırlar belli olduğuna göre o sınırlar içinde insan kendi hoşlandıkları zevk aldıklarına göre hayatını tanzim edemezmi.....?.....islamı yaşamak demek meşru olan değerlerinden vazgeçmek demekmidir?.....bunu bilmeden karşı çıktığın doğrumu yanlışmı veya ne kadarı doğru ne kadarı yanlış nasıl bileceksin ki?

dünyevi menfaat nedir? uhrevi menfaat nedir?nerede başlar nerede biter ?....cevablarınızı bekliyorum bekliyorum...